Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Бердичеві 19-річний молодик відібрав у неповнолітньої телефон. ФОТО

У Бердичеві 19-річний молодик відібрав у неповнолітньої телефон. ФОТО

Слідчі Бердичівського райвідділу поліції затримали молодика, який пограбував неповнолітнього, та повідомили йому про підозру. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Про це 29 липня інформує Бердичівський районний відділ поліції.

“Уранці 28 липня до поліції із заявою про пограбування її сина звернулась 40-річна містянка. Жінка розповіла, що під час прогулянки хлопця у дворі будинку до нього несподівано підбіг незнайомець. Заявивши, що йому необхідно зателефонувати, вирвав з рук юнака мобільний телефон та втік.

За описом, який надав потерпілий, дільничні офіцери поліції швидко розшукали та затримали причетного до події. З’ясувалося, що телефон відібрав 19-річний місцевий житель, який неодноразово попадав у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Молодика затримали у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу. Чужий гаджет у нього вилучили”, – йдеться у повідомленні.

Нині судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб із можливістю внесення застави у 53 тисячі гривень.

Відповідно до чинного законодавства грабіж, вчинений в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 ККУ), карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

У Бердичеві 19-річний молодик відібрав у неповнолітньої телефон. ФОТО
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img