Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі ремонт зруйнованого обстрілами тротуару на одній з вулиць міста розпочнуть...

У Житомирі ремонт зруйнованого обстрілами тротуару на одній з вулиць міста розпочнуть наступного тижня. ВІДЕО

Понад рік в Житомирі на розі вулиці Романа Шухевича та проспекту Миру в напрямку лікарні №2 пошкоджена частина тротуару. Житомиряни розповіли кореспондентам, що змушені обходити цю ділянку проїжджою частиною. В міській раді сказали, що ремонт розпочнеться на наступному тижні.

Тротуар на розі вулиць в напрямку лікарні №2 був зруйнований першого березня 2022 року під час обстрілу російськими військами.

Місцева жителька Тамара Гуменюк розповіла що замість тротуару ділянка землі, яка заросла високою травою, і люди змушені обходити її проїжджою частиною.

“Проходячи по цьому тротуару, доводиться просто виходити на проїжджу частину. Тут лікарня, поруч живуть люди. Вони ризикують як безпекою свого життя, так і створюють мотиви для дорожньо-транспортних пригод. Я вважаю, що так не має бути“, – каже Тамара Гуменюк.

Заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук каже, що комісія ще минулого тижня визначила підрядну організацію, яка ремонтуватиме тротуар і проїжджу частину дороги.

“Декілька разів змінювалися порядок та методика обстеження тих всіх об’єктів. І мені відомо, що тільки десь декілька тижнів тому остаточно зібрали весь пакет по пошкодженнях. Тому затягнулося в часі, і ми не могли це все прибрати. Підрядник визначився на минулому тижні і зараз готовий це все відремонтувати: і проїзджу частину, і частину тротуару”, – сказав Олександр Шевчук.

Олександр Шевчук додав, що вже 2 серпня розпочнуть розчищати тротуар та частину дороги.

“По вулиці Шухевича та вулиці Шептицького. Роботи повинні були розпочатися сьогодні, але відтермінувалися, тому що не було вільної техніки. Завтра силами управління комунального господарства, силами управління транспорту вивезуть все сміття, яке там знаходиться, і вже з наступного тижня почнеться ремонт цієї вулиці із частиною тротуару”, – сказав Олександр Шевчук.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img