Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЩо треба зробити, перш ніж оточення Зе змиють в історичний унітаз?

Що треба зробити, перш ніж оточення Зе змиють в історичний унітаз?

Підготовка до виборів у розпалі. Оточення Зеленського ну дуже хоче переобратися. Тому чистять партію, звільняють воєнкомів, скасовують добудову музею Голодомору, радіють «прориву блокади» та роблять решту хайпових кроків. Офіс простих рішень хоче швидко перешити власний імідж з г@вна та злодіїв на героїв та безсрібників, що усе віддають на перемогу.

Це їм не допоможе, зміна «еліт» відбудеться все одно. І не таких зносило хвилею історії. Оточення Зе обовʼязково змиють в історичний унітаз – лише питання, чи з самим Зе, чи без нього.

Але виборці мають користуватися шансом. Після виборів на них усім буде начхати. Але до виборів – маємо час магічних історій. Треба висувати побажання, які чинна влада захоче виконати.

Тільки не бажайте чогось неможливого – припинення корупції, розбудови економіки, перетворення на Польщу тощо. Є якась розумна межа.

Бажайте чогось, що не загрожує існуванню «еліт». Наприклад, вас дратує хаос у комунальній сфері? – Вимагайте нового закону, що захищає права споживача. Дратують штрафи за дорожні порушення, що приходять за півроку разом із арештом майна? – Вимагайте запровадження прозорої системи.

Такі бажання – здійсненні. Бажання жити в Україні для кожного українця – ні. Якщо ви вірите, що хтось прийде до влади та опікуватиметься вашими проблемами – подивіться уважно у дзеркало, чи з вами все ок?

Сергій Лямець

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img