Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі попрощалися з 40-річним військовим Володимиром Демченком. ВІДЕО

У Житомирі попрощалися з 40-річним військовим Володимиром Демченком. ВІДЕО

Третього серпня у Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомира попрощалися з 40-річним військовим Володимиром Демченком, який загинув у боях за Україну 29 липня.

Про це розповіла фахівчиня Житомирського міського центру соціальних служб Вероніка Грабовенко.

За її словами, Володимир Демченко народився на Херсонщині, все життя проживав у місті Енергодар Запорізької області. Там він закінчив школу і технічний коледж.

“Він працював на Запорізькій атомній станції. Захищав Україну у складі одного з підрозділів Збройних сил України. Захищав Київщину, Донеччину і загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині”, – говорить Вероніка Грабовенко.

До початку повномасштабного вторгнення Володимир Демченко працював за кордоном, але прийняв рішення повернутися до України і вступити до лав Збройних сил, щоб захищати свою Батьківщину.

“Володимир жив та навчався в Енергодарі, який окупували 24 лютого. Протягом двох років він виїхав до Польщі, де працював, але пізніше зрозумів, що без нього його дім не звільнять. Через тиждень після початку вторгнення в Україну, він пішов до українського війська і став на захист кожного з нас. Володимир півтора року служив у десантних військах, але на жаль, загинув. Але загинув з честю і гідністю, прикривши своїх побратимів і захищаючи кожного з нас”, – каже житомирянка Світлана Ніконорова.

У Героя залишились батьки, які після окупації росіянами Енергодару, тимчасово переїхали до Житомира.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img