Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Бердичеві місцеві обурюються поведінці переселенців, які п'ють та розпускають руки

У Бердичеві місцеві обурюються поведінці переселенців, які п\’ють та розпускають руки

Жителі Бердичева обурюються поведінці переселенців та не розуміють, чому більшість чоловіків зі сходу веде розгульний спосіб життя, а наші хлопці мають воювати.

Про це пишуть у Фейсбук в групі “Підслухано Бердичів”.

“Сьогодні випадково взнала, як поводять себе переселенці, які проживають на території 5-го садочка нашого міста. Моєму обуренню немає меж. Поводять себе просто по-свинськи. Здорові мужицяри, яким місце на фронті, п\’ють і дебоширять, ображають працівників садочка, навіть розпускають руки. Не можу зрозуміти одного, чому вони тут, чому не захищають свої домівки. В той час коли наші чоловіки воюють за їхню територію вони в нас жирують і розкручують свої бізнеси. На що дивиться місцева влада. Потрібно на вокзалі біля потяга зразу вручати повістки, а не ловити наших хлопців на базарі та на автобусних зупинках”, – йдеться у повідомленні.

Що коментують:

-Вони себе ведуть як бидлота, тому що все проплачено, звідти приїздять тільки товстосуми, а бідному ніяк, лишаються там і живуть під кулями, а пиїздять такі дами і мужлани з собачими золотими цепами на шиї, пальці веєром і вони царі, їм всі щось зобов\’язані, а вечорами зависають в кабаках і ведуть себе як кончене бидло, ніколи правди не було і не буде може наші синочки виживуть і переможуть кляту нечисть, то наведуть порядки і з цими покидьками.

– Наші військові хто на передовій-бояться воювати з такими « і вашим і нашим» , « какая рАзніца какой флаг» я ці фрази чула раз 20 від таких типу постраждалих переселенців, які виїхали, сховались і їм всі винні. Мало хто працює з переселенців, бо вони ж постраждали:(( бо війна як виявилось тільки там, а не у нас всіх.

– Хватає в Бердичеві й місцевих бичків, чоловічого роду,які полюбляють п\’янки -гулянки!!! Військомат тільки гроші зароблять!Повне місто військових,які отримали від держави квартири,і не одну!Всі у місті славному Бердичів ошиіаються,!А в лютому 2022 боронити нас від русні пішли чесні, порядні патріоти,які й срочної служби не служили!Є над чим працювати в місті…..

– Це питання ще з 2014 року, коли наших хлопців, і чоловіків забрали в АТО, а вони, ці здорові мужики, тут кричали, що їм всі все,, Должны ,, бо вони біженці. Ось і зараз те саме !

– У нас під вікнами в 2-3 години ночі п\’янки, гулянки, нецензурна лексика, куди дивиться міліція, комендантську годину вже відмінили?

– В мене під вікнами кожного ранку таке панство сидить з 7 години ранку, сусіди були викликали поліцію, то до сраки було

– Я з співчуттям відношусь до переселенців, у багатьох велике горе і зруйноване життя , але іноді їхня поведінка виходить за рамки нормальності. Багато хто з них проросійські і тягнуть це все в наше маленьке містечко.Я цілком згодна, що переселенців чоловіків не має бути, вони всі мають боронити свої міста і домівки, а не наші чоловіки і батьки.

– Вони…бидлоти гнилі….Знаю таких багато…Не має слів..І їм ще держава платить гроші…За що?За те ,що вони поховалися за спідницями…Ганьба

– Ось така ротація!Наших на Донбасі вбивають,а ці,що приїхали тут кайфують,!!Хай теж йдуть на війну,то їх територія,якщо не хочуть ,щоб там була Україна,хай їдуть до Росії!

– Не зрівнюйте всіх під одну планку. Є конкретні мужики які на відпочинок приїхали, їх ви бачите і в день , не полініться розпитайте що вони роблять корисного для міста чи для держави, якщо вони шкідники, чи загрожують вашому життю то заява в поліцію не тільки від одної людини все вирішить,не бійтесь боротись за свій спокій і безпеку

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img