Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниСлуга народу Ольга Копанчук має бути негайно позбавлена депутатського мандату за безсоромний...

Слуга народу Ольга Копанчук має бути негайно позбавлена депутатського мандату за безсоромний злочин, якому вона сприяла

Слуга народу Ольга Копанчук має бути негайно позбавлена депутатського мандату за безсоромний злочин, якому вона сприяла. Ііі син Дмитро – 22-річний депутат Слуга народу районної ради на Львівщині, виіхав за кордон по дозволу ніби для супроводу хворого батька, а насправді чоловік Копанчук повернувся сам, а сина залишив за кордоном.

Дмитро Копанчук заявив, що складає мандат Слуги народу Рудьківськоі районної ради, тобто повертатись не збирається, буде жити у Франції. Тобто родина Копанчук зробила свідомий та спільний злочин.

При цьому сама Копанчук підтримала усі обмежувальні заходи по забороні на виїзд чоловіків з України. Але народнийдепутат Копанчук не хоче, щоб її син захищав краіну, яка їй сплачує зарплату, і якій вона та її син присяглися служити.

Наскільки ж лицемірно та ганебно веде себе влада, яка приховала цей злочин депутатів…

Родина Копанчуків – це пристосуванці, які не гідні будь-яких державних посад. Дякую журналістам, які викрили цей черговий злочин Слуг народу, сама влада приховує усі свої правопорушення.

Юрій Бутусов


Слуга народу Ольга Копанчук має бути негайно позбавлена депутатського мандату за безсоромний злочин, якому вона сприяла

Син “слуги народу” Копанчук, який виїхав за кордон та не повернувся, відмовився від депутатського мандата у місцевій раді

Депутат Рудківської міськради (Львівська область) і син народної депутатки від “Слуги народу” Олени Копанчук Дмитро Копанчук, який виїхав за кордон і не повернувся, написав заяву на складання свого депутатського мандата.

Про це повідомив секретар Львівської обласної організації партії “Слуга народу” Орест Сивенький.

У Рудківській міській раді підтвердили факт отримання 9 серпня заяви від Дмитра Копанчука про складення повноважень. Розглянути цю заяву планують на наступному засіданні депутатів міськради 7 вересня.

Заява Дмитра Копанчука була надіслана “Новою поштою”, однак відправником був вказаний не він, а Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО “Копанчук та партнери”, співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук. Костюченко підтвердив NGL.media, що саме він наслав заяву Дмитра Копанчука: “Мене попросили це зробити”.

censor.net

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img