Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаВ Озерянці Новогуйвинської ОТГ загиблого Героя збиралися поховати без участі батьків?

В Озерянці Новогуйвинської ОТГ загиблого Героя збиралися поховати без участі батьків?

Місцеві підозрюють, що в Озерянці Новогуйвинської ОТГ загиблого Героя збиралися поховати без участі батьків.

Про це пише Субота Онлайн.

Коли були вибори на посаду старости в с. Озерянка всі ми знаєм, хто був кандидатом на цю посаду, але легким рухом руки на папері і завдяки своїм зв’язкам,Лихотворик Н.Т. стає старостою, яка навіть не була у списках кандидатів.Таке враження, що Новогуйвинське ОТГ поставили свою людину, щоб доділити гектари землі.
Я неодноразово зверталась до старости,щоб в селі зробили місце вшанування загиблих місцевих хлопців, “нажаль їх вже 5”, але то коштів нема, то коли закінчиться війна.Напевно знають,коли вона закінчиться? По всіх містах та громадах України вшановують, з великою повагою відносяться до сімей чиї рідні стоять на захисті нашої держави,а у нас же це потрібно випрошувати.
Чому у військовий стан нема юриста по військовим питанням, а по землі є? Я шукала сина довгих 28 днів,який рахувався безвісті зниклим.Ми самі подавали запити в різні організації,винаймали юриста.Все,що зробила Лихотворик Н.Т.,коли приїхала з представниками військомату зі сповіщенням, так це сказала: ” не кіпішуй”. У мене зник безвісти ЄДИНИЙ СИН, а вона “не кіпішуй”.
Ми самі знайшли сина в майже зруйнованому місті Ізюм, коли забирали сина грузом 200, почалися вибухи і перевізник з Богданом поїхав вперед, а машина в якій ми їхали загорілась,самотужки тушили.
Випадковий водій,дякую йому, тягнув наше авто по розбитій дорозі до Харкова. Вже там телефонує мені Лихотворик і говорить “завтра в 8.00 живий коридор”.Я запитую її ” ви що Богдана збираєтесь хоронити без батьків?” Вирішили,і тут в похорон вона говорить своє слово та називає мого сина Русланом,а він у нас Богдан,що можна ще говорити про таку людину.
Вибачте,що багато написала, накипіло, хотіла, щоб зрозуміли всю ситуацію.

Люда Рудзінська
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img