Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаСекційні ворота Hörmann: для тих, хто цінує якість і функціональність

Секційні ворота Hörmann: для тих, хто цінує якість і функціональність

Автоматичні секційні ворота — популярна конструкція для гаражів. Завдяки компактності і довговічності їх встановлюють не тільки на приватних, а й на промислових об’єктах.

Надійні ворота на гараж пропонує компанія Hörmann. Це відомий бренд, який спеціалізується на виробництві високоякісних і міцних гаражних воріт. Інноваційна сертифікована система дистанційного керування BiSecur, яку використовують в електроприводах воріт, зручна у використанні. Якісні секційні ворота Hörmann — вигідна інвестиція, адже прослужать вони не один рік.

Секційні ворота Hörmann: для тих, хто цінує якість і функціональність

Які функції виконують ворота для гаражу?

Зазвичай гаражні ворота виконують такі функції:

  1. Захист від небажаних гостей. Основна функція якісних воріт — захист автомобіля та інших цінних речей від крадіжок або пошкодження. Встановлення якісних воріт зменшує ймовірність проникнення злодіїв у приміщення.
  2. Захист від опадів. Дощ, сніг, град, сильний вітер — гаражні ворота створюють надійний бар’єр, що запобігає проникнення вологи всередину приміщення.
  3. Зручність і комфорт. Встановлення автоматичних воріт полегшує життя власника авто: за допомогою пульта дистанційного управління можна відкрити чи закрити їх. Для цього водію навіть не потрібно виходити з машини при в’їзді чи виїзді з гаража.
  4. Привабливий вигляд. Гаражні ворота виконують естетичну функцію, адже доповнюють зовнішній вигляд будівлі. Ви можете вибрати колір і стиль, який гармонійно впишеться у загальний екстер’єр.

Секційні ворота Hörmann: для тих, хто цінує якість і функціональність

У чому особливості гаражних воріт Hörmann?

  • Зручність. Секційні ворота відкриваються горизонтально під стелю, і це дозволяє зекономити місце. Компактність конструкції допомагає зберегти простір і в гаражі, і перед ним.
  • Захист від атмосферних впливів. Ворота Hörmann мають спеціальне покриття, яке забезпечує надійний і тривалий захист від корозії, навіть в умовах тривалої застійної вогкості. Крім того, конструкція стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання, перепаду температур.
  • Універсальність. Компанія Hörmann пропонує високоякісні вироби, які можна використовувати й в приватному секторі, і в комерційній сфері, і для промислових об’єктів. Їх можна встановити в будь-який будівельний проріз.
  • Сертифікати якості. Гаражні ворота, які пропонує Hörmann, пройшли низку випробувань, сертифіковані відповідно до високих вимог безпеки європейського стандарту 13241-1. На всі вироби є гарантія до 10 років. Вибираючи секційні гаражні ворота Hörmann, ви можете бути впевнені, що купуєте якісний виріб.
  • Надійний захист майна. Завдяки захисту від злому RC 2: у зловмисників немає шансів відкрити ваш гараж.
  • Точне секціонування. Панелі точно і рівномірно розподілено по полотну воріт, всі переходи виготовлено з високою точністю.
  • Стильний та елегантний вигляд. Ворота Hörmann підходять для різних форм отвору. Не має значення, чи у вас квадратний заїзд, чи у формі арки, чи із заокругленням. Навіть якщо ви задумали нестандартний дизайн гаражного отвору, компанія пропонує великий вибір декору поверхні та кольорів. Це дозволить втілити в життя найсміливіші дизайнерські ідеї і бажання.
  • Відмінна теплоізоляція. Ворота Hörmann мають чудові теплоізоляційні властивості. Завдяки цьому взимку в гаражі буде тепло, а під час літньої спеки – прохолодно.

Не знаєте, який варіант вибрати? Зверніться до менеджерів компанії Hörmann за телефонами, вказаними на сайті www.hormann.ua. Вам допоможуть вибрати ворота, відповідно до ваших потреб, бюджету, інших особливостей.

Hörmann – це німецька якість, комфорт, надійність і стиль. Переконайтеся в цьому і ви!

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img