Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Звягельщині двох чоловіків засудили до 15 діб адміністративного арешту за домашнє...

На Звягельщині двох чоловіків засудили до 15 діб адміністративного арешту за домашнє насильство

Саме такий термін проведуть за ґратами 52-річний містянин та 51-річний житель Ярунської громади. Обидва знущалися з найрідніших – матері та сина. Тож правоохоронці склали відносно них адміністративні матеріали й у результаті агресори отримали покарання.

Про це інформує Звягельський районний відділ поліції.

“До поліцейських звернулась 77-річна жителька райцентру із повідомленням про вчинення відносно неї протиправних дій її сином. 52-річний чоловік штовхав пенсіонерку, ображав та влаштовував сварки. До того ж чоловік ніде не працює та зловживає спиртним. Також до правоохоронців находили повідомлення про вчинення домашнього насильства 51-річним чоловіком, жителем Ярунської громади. Він ображав свого 14-річного сина: погрожував, принижував, подекуди й бив”, – йдеться у повідомленні.

В обох випадках інспектори, які виїжджали на місця подій, проводили з кривдниками профілактичні бесіди, виносили термінові заборонні приписи та складали адміністративні матеріали.

“Дебошири карались судом штрафними санкціями, проте це їх не зупиняло та вони продовжували тероризувати своїх рідних“, – зазначив начальник сектору протидії домашньому насильству Звягельського РВП Сергій Лібіченко.

Тож останнього разу поліцейські склали відносно чоловіків адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Відтак суд ухвалив рішення про визнання кривдників винними та визначив їм покарання. Нині обидва перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img