Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині на трасі Київ-Чоп відкрили рух мостом через річку Дубовець в...

На Житомирщині на трасі Київ-Чоп відкрили рух мостом через річку Дубовець в обидва напрямки

На Житомирщині на міжнародній автодорозі Київ — Чоп 24 серпня відкрили проїзд транспорту мостом через річку Дубовець в обидва напрямки.

Агентство відновлення завершує відбудову мосту на важливому логістичному коридорі в бік сусідніх європейських держав. Ремонтні роботи ще триватимуть. Підрядник перейшов до завершення робіт з безпеки руху та очищення русла річки.

Міст через річку Дубовець біля села Царівка на житомирській трасі Київ – Чоп був пошкоджений внаслідок авіаударів російських військ у перший місяць повномасштабного вторгнення військ РФ, але для транспорту його повністю не перекривали.

Відновлювати переправу почали у березні 2023 року. Ремонтували частинами, щоб не припиняти трафік міжнародною дорогою. Ліву частину мосту відкрили для транспорту у травні, на правій частині станом на сьогодні завершили основні ремонтні роботи.

Це третій міст в області, який відновили після руйнувань внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Загалом на території Житомирщини було зруйновано чи пошкоджено п\’ять мостів. Наразі відбудовано три: на дорогах М-06 Київ — Чоп, М-07 Київ — Ковель —Ягодин та М-21 Виступовичі — Житомир —Могилів-Подільський.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img