Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаАптеці на Корніловці в Бердичеві бути!

Аптеці на Корніловці в Бердичеві бути!

Ми це зробили! Аптеці на Корніловці – бути!!! Немає нічого неможливого, коли є бажання вирішити питання. Вчора нарешті з третьої спроби відбувся аукціон щодо оренди приміщення в амбулаторії по вулиці Червона, 14 під аптечний пункт. Є переможець аукціону, готовий зайти та працювати. Тож незабаром жителі мікрорайону Корніловка матимуть можливість купувати ліки безпосередньо у себе на районі.

Як ми рухалися? Спочатку було створено робочу групу з залученням фахівців для детального вивчення проблематики. Ми напрацювали спільне рішення, знайшли оптимальне місце для розміщення аптечного пункту, враховуючи існуючі вимоги. Керівництво Бердичівського Центру первинної медико-санітарної допомоги в особі Наталії Хорошун доклало зусиль для проведення аукціону. Враховуючи що перших два аукціони не відбулася, на третій раз провели розширену інформаційну компанію, що також вплинуло на результат.

Дякую усім, хто вірив, співпереживав та допомагав. Для мене це гарний результат для даного мікрорайону. Адже питання дійсно було болючим і вкрай важливим та тривалий час турбувало місцевих жителів. Тепер чекаємо на відкриття! Сподіваюся, орендарі не будуть затягувати цей процес, а почнуть працювати вже найближчим часом.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img