Свіжі новини
ГоловнаПодії«Житомирводоканал» нарахував 53 порушника, які самовільно підключилися до каналізації та водопостачання

«Житомирводоканал» нарахував 53 порушника, які самовільно підключилися до каналізації та водопостачання

Фахівці комунального підприємства розпочинають відключати від мереж будинки містян, які самовільно підключилися до централізованої каналізації та мереж водопостачання.

Про це 25 серпня повідомили в КП «Житомирводоканал».

“Від початку року співробітники водоканалу виявили 44 факти незаконного підключення до мереж власниками домоволодінь та 13 незаконних врізок, здійснених юридичними особами. Порушникам надано відповідні приписи з вимогою одержати технічні умови на підключення каналізаційних/водопровідних мереж задля можливості подальшого користування послугами водопостачання та водовідведення та притягнуто до адміністративної відповідальності шляхом накладення штрафу. Закликаємо житомирян не чекати подібних «сюрпризів» і належним чином оформити дозвільні документи для користування централізованим водопостачанням та водовідведенням. Ми організовуємо рейди і робитимемо все можливе, аби притягнути до відповідальності тих, хто користується водою за рахунок громади”, – зазначили в КП.

Для того, аби оформити технічні умови на підключення до мережі водопостачання та водовідведення, – достатньо заповнити онлайн форму на сайті водоканалу.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img