Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНаціональний музей космонавтики закликає вчити англійську мову

Національний музей космонавтики закликає вчити англійську мову

Початок навчального року є знаковим не тільки для учасників учбового процесу. Національний музей космонавтики ім. С. П. Корольова започатковує новий проєкт «Learn English with the National Space Museum».

«Музей постійно провадить і розвиває міжнародну співпрацю. Коли у Житомирську область приїздять іноземці, делегації, музей космонавтики – у топі серед місць для відвідувань. Наш проєкт, що спонукає вивчати англійську крізь призму любові до космосу та науки, не лише для школярів та студентів. Ми будемо посилатися на тлумачний Кембриджський словник, розкриваючи сенси того чи іншого слова англійською. Будемо вдячні за зворотній зв’язок та коментарі англійською під нашими постами у соцмережах», – розповіла генеральний директор музею космонавтики Ірина Дячук.

Ірина Дячук додає, що вивчення іноземних мов відкриває безліч можливостей для розвитку та успіху. А знання англійської мови розширить можливості кроскультурної співпраці між провідними астронавтичними музеями світу, сприяє створенню міжнародних креативних команд у сфері музейної діяльності.

«Англійська мова у сучасних умовах є вкрай необхідною. Особливо коли йдеться про споживання контенту, пов’язаного не лише з наукою, а й війною, яка триває 9-й рік», – зауважила гендиректор музею.

Знайомство з проєктом розпочинаємо із слова, що перекладається українською як «космос»:

Space is the empty area outside Earth\’s atmosphere, where the planets and the stars are.
space exploration/travel
a space rocket
Who was the first human being in space/the first to go into space?

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img