Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаСів за кермо п’яний. Колишня дружина водія з Дніпра, якого смертельно поранив...

Сів за кермо п’яний. Колишня дружина водія з Дніпра, якого смертельно поранив поліцейський, розповіла про події того дня

Ексдружина водія з Дніпра, якого 29 серпня смертельно поранив поліціян, Наталія Сілогава розповіла про події, які передували інциденту.

Сів за кермо п’яний. Колишня дружина водія з Дніпра, якого смертельно поранив поліцейський, розповіла про події того дня

У коментарі Суспільному жінка повідомила, що того дня не перебувала в авто колишнього чоловіка, натомість з ним були спільні діти експодружжя, які розповіли, що батько сів за кермо напідпитку.

29 серпня 14-річний Давид та 12-річний Джумбері зателефонували до Наталі та повідомили, що тато хоче забрати їх на відпочинок, аби відсвяткувати свій день народження. Жінка поділилася, що відчувала тривогу, але вирішила відпустити дітей.

«Я була у справах, коли діти зателефонували. Батько сказав їм зібратись терміново. Мене це не здивувало… Але я насправді відчувала, мені було не спокійно, я навіть розплакалася, але не телефонувала їм, щоб не засмучувати», — сказала Наталя.

За словами Сілогавої, чоловік вже не вперше сідав за кермо після вживання алкоголю, а також потрапляв раніше в ДТП. Жінка наголосила, що її в авто не було.

«Мене обурюють тік-токи, в яких говорять, що там була дружина. Мене там не було. Діти їхали з моїм колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для мене важливо, адже мої діти дивляться соцмережі і це не приємно, коли їм бажають смерті», — поділилася Наталя.

29 серпня Національна поліція України підтвердила, що в Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка на проспекті Івана Мазепи.

За попередніми даними, правоохоронці хотіли зупинити його через порушення правил дорожнього руху. Однак чоловік поводився агресивно, а перед зупинкою, судячи із записів із камер спостереження, помінявся місцями з пасажиркою. Чоловік і його супутниця відмовлялися виконувати вимоги поліцейських, почалася бійка, під час якої патрульний застосував табельну зброю.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img