Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі збільшили розмір стипендій міського голови для переможців олімпіад та МАН

У Житомирі збільшили розмір стипендій міського голови для переможців олімпіад та МАН

Для деяких категорій обдарованих учнів Житомирської громади збільшили розміри стипендій міського голови.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 вересня.

«Прошу внести зміни до рішення виконавчого комітету №304 «Про затвердження Положення про порядок призначення і виплати стипендій для обдарованої молоді учням та вихованцям закладів освіти Житомирської міської територіальної громади», а саме пункт 3.1.1 про виплату стипендій переможцям олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних конкурсів, конкурсу захисту Малої академії наук – 35 стипендій у розмірі 3 тисячі гривень кожному. В минулому положенні цей пункт становив 35 стипендій по 2 тисячі гривень. І наступник пункт 3.1.3 про виплату стипендій переможцям міського етапу Малої академії наук України у ІІ семестрі навчального року з розрахунку: абсолютний переможець – 2 тис. 500 грн, І місце – 2 тис. грн, ІІ місце – 1 тис. 500 грн, ІІІ місце – 1 тис. грн (стипендії були від 1 тис. грн до 300 тис. грн – ред.)», – сказала методист НМЦ департаменту освіти Тетяна Данілевич.

Вона зазначила, що цього року 571 учень став переможцем олімпіад з базових дисциплін та конкурсів, 90 учнів – переможці МАН.

Зауважимо, що положенням також передбачає виплати стипендій учням школи хореографічного мистецтва «Сонечко» та переможцям загальноміського конкурсу «Обдарованість року».

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img