Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі жінка копала картоплю та натрапила на цілий арсенал зброї

У Житомирі жінка копала картоплю та натрапила на цілий арсенал зброї

У Житомирі 11 вересня місцева жителька виявила на присадибній ділянці цілий арсенал зброї часів Другої світової війни: понад 80 мінометних мін, 3 протитанкові та 8 гранат. На місці працювали правоохоронці та вибухотехніки.

Про це 12 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Копала картоплю, а знайшла цілий арсенал зброї часів Другої світової війни. 11 вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки м. Житомира про те, що на присадибній ділянці вона виявила предмети, схожі на боєприпаси. На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління та працівники ДСНС. Правоохоронці встановили, що неподалік від житлового будинку, на відстані близько 15 метрів, у землі схоронені боєприпаси: 82 мінометні міни 82 калібру, 3 протитанкові міни та 8 гранат. Поліцейські забезпечили охорону потенційно небезпечної території. Надалі вибухотехніки вилучать та знищать небезпечну знахідку. Правоохоронці зазначають, що жінка, виявивши такі предмети, вчинила правильно: самостійно не діставала їх та викликала екстерні служби», – йдеться в повідомленні.

Водночас поліцейські нагадують: у разі виявлення підозрілих невідомих предметів інформувати поліцію чи рятувальників (тел. 101 або 102).

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img