Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЕксдиректор департаменту Житомирської ОДА, якого судили за хабар, працює в комунальному підприємстві...

Ексдиректор департаменту Житомирської ОДА, якого судили за хабар, працює в комунальному підприємстві облради

Колишній директор департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик, якого судили за вимагання та отриманні «відкату», зараз працює в комунальному підприємстві Житомирської обласної ради.

Інформація про працевлаштування Суслика нещодавно стала відома від медичних працівників: вони розповіли, що колишній керівник департаменту зараз виконує обов’язки заступника директора комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

В обласній раді не змогли надати інформацію щодо працевлаштування ексдиректора департаменту в підпорядкованому комунальному підприємстві.

«Це вам треба запитати у Волкова (Тарас Олександрович Волков, в.о. директора КНП – ред.), у нас 180 комунальних установ та підприємств, заступників я не призначаю», – сказав в коментарі Житомир.info в.о. голови обласної ради Володимир Ширма.

Про те, що Микола Суслик працює заступником директора комунального підприємства підтвердили у приймальні закладу.

«Так (працює), менше року», – сказали в приймальні КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Зауважимо, що інформація про керівників на сайті комунального підприємства відсутня, натомість на відео до відзначення в 2023 році Дня вишиванки (18 травня) можна побачити Миколу Суслика (див. скриншот з відео).

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img