Свіжі новини
ГоловнаПодіїГолова "скандальної" громади в Житомирській області написав заяву на звільнення

Голова \”скандальної\” громади в Житомирській області написав заяву на звільнення

Голова Довбиської громади Олег Хом\’як написав заяву на дострокове звільнення з посади та змінив місце роботи.

Інформацію про це в коментарі підтвердив сам Олег Хом\’як.

“Так, звільняюся і переходжу на іншу роботу за станом здоров\’я. Працюватиму в школі вчителем. Це все, що можу прокоментувати”, — сказав Олег Хом\’як.

Обов\’язки голови громади виконуватиме секретар селищної ради Наталія Романчук.

“Заява голови громади про звільнення датована 12 вересням. Наразі я ще не виконую його обов\’язків, бо голову громади ще не звільнили. Його рішення про звільнення ще має погодити сесія. За процедурою треба писати на ЦВК, щоб призначили вибори голови громади, але під час воєнного стану вибори не призначаються. Я ще маю всі ці деталі з\’ясувати”,
— прокоментувала Наталія Романчук.

На питання журналістів, чи могли стати причиною звільнення голови громади конфлікти, секретар селищної ради сказала, що голова громади — неконфліктна людина.

“В мене особисто взагалі не було конфліктів з головою. Щодо інших, то бували, звісно, якісь робочі моменти, але якихось там прямо аж конфліктів не було. Наш голова сам по собі неконфліктна людина. Знаю, що він завжди ностальгував за школою, де працював раніше“, — сказала Наталія Романчук.

На сайті Довбиської селищної ради вказано, що Олег Михайлович Хом\’як народився 4 серпня 1968 року в смт Довбиш. Після закінчення Житомирського педагогічного інституту ім. І.Франка у 1991 році був призначений на посаду вчителя математики Довбиської ЗОШ I-III ступенів. З 1995 р. по 2020 р. працював на посаді директора Довбиської ЗОШ I-III ступенів. Має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання “старший вчитель”.

Головою Довбиської громади Олега Хом\’яка обрали у 2020 році. На цю посаду він йшов позапартійним самовисуванцем. Попередником Олега Хом\’яка на посаді селищного голови був Юрій Григорович Домашин, який добровольцем пішов на війну — третього серпня 2022 року воїн загинув у Херсонській області, захищаючи Україну під час повномасштабної війни з РФ

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img