Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниПатрульні розповіли про подробиці ДТП на трасі в Житомирській області за участі...

Патрульні розповіли про подробиці ДТП на трасі в Житомирській області за участі трьох вантажівок

Подробиці дорожньо-транспортної пригоди, що сталась вчора, близько 23-ї години, на 236 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Анета, Житомирської області), за попередньою інформацією з потерпілими.

Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що автопригода трапилась за участю трьох вантажівок Mercedes, MAN та DAF, – розповіли у пресслужбі.

“Від медичної допомоги водій авто MAN відмовився. Тож оформленням матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, займалися поліцейські.

Інспектори встановили, що водій вантажівки Mercedes, був не уважним за кермом, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем MAN, що рухався попереду у попутному напрямку, той за інерцією зіткнувся з автомобілем DAF, що рухався вже попереду авто MAN. Через втрату керування після зіткнення з транспортним засобом DAF, автомобіль MAN зніс колесовідбійник та зупинився на смузі зустрічного руху.

На водія вантажівки Mercedes патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП”, – йдеться у повідомленні.

Водії, вкотре закликаємо вас дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та відповідальними під час керування транспортними засобами.

Не відволікайтесь на розмови телефоном, користуйтесь пасками безпеки, пам\’ятайте про допустиму швидкість руху, а ще — обов\’язково відпочивайте перед поїздкою.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img