Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНеобережний велосипедист потрапив у Бердичеві під колеса автомобіля

Необережний велосипедист потрапив у Бердичеві під колеса автомобіля

На підприємстві «РІФ-1», яке розташоване на вулиці Шкіряників саме була перезмінка, і на зупинці біля прохідної стояли два маршрутних автобуси, які привозили та відвозили працівників.

Водій автомобіля «Шкода» рухався в цей час зі сторони Корніловки, і на зовсім невеликій швидкості об’їжджав ці два автобуси зліва. Відразу за автобусами, з бічного провулку, на проїжджу частину вулиці несподівано виїхав велосипедист і здійснив зіткнення з автомобілем.

Свідками цієї пригоди стали багато людей, вони викликали поліцію і швидку допомогу, які приїхали досить оперативно. У чоловіка 95 року народження, який їхав велосипедом, виявили легкі тілесні ушкодження у вигляді розбитого носу, але його забрали до лікарні для подальшого обслідування.

Працівники поліції почали оформлення ДТП. За розповідями очевидців, велосипедист був трохи напідпитку, але чи було це саме так визначать вже в лікарні.

Водій «Шкоди» дуже схвильований через пригоду, надавав постраждалому допомогу, відповідає на запитання поліціянтів та хоче, щоб все закінчилось добре.

Колись в школі нас вчили ні в якому разі не переходити дорогу перед автобусом, а тільки позаду нього. Напевно, велосипедист пропустив цей урок…

Необережний велосипедист потрапив у Бердичеві під колеса автомобіля
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img