Свіжі новини
ГоловнаПодіїКГБіста призначили - КГБіста звільнили

КГБіста призначили – КГБіста звільнили

Сьогодні в стрічці новин фейсбуку була хвиля обурення призначення Дмитра Вєдєнєва заступником з наукової роботи директора Інституту українознавства.

Про цього стукача я вже роками розповідаю суспільству. У далекому 1988 році мене намагалися виключити з Київського Державного Університету ім.Т.Шевченка за так званий “український буржуазний націоналізм”. Приводом для цього стало те,що я запросив Сергія Набоку, колишнього політв\’язня, від імені Українського Культурологічного клубу провести дебати на історичному факультеті, зокрема і на тему Глодомору(про який тоді вчили,що “його не було”).

Так от публічний донос на мене за це написав тоді ще студент історичного факультету Дмитро Вєдєнєєв. Що я розваляю ВЛКСМ, СРСР і являю загрозу для радянського ладу.

В подальшому кгбістські кадри чудово пристосувалися вже в незалежній Україні. КГБ в Україні було перейменовано в СБУ.І,звісно, Дмитро Вєдєнєєв здійснив карколомну кар\’єру-до полковника СБУ, спеціалізувався, до речі, на історії УПА. За часів Януковича,звісно, був підвищений-став заступником голови Інституту національної пам\’яті.

І от тепер цього стукача було призначено в Інститут українознавства… “Українознавець” з кгбістським душком.

Дякую всім,хто висловився щодо цього стукача і вимагав його відставки. На щастя, цього разу він недовго перебував на посаді.

До речі, вибачення за всі роки я від нього так і не почув.

Олександр Доній

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img