Свіжі новини
ГоловнаПодіїКУ ЦНСП Новогуйвинської селищної ради передано нові велосипеди для соціальних робітників. ФОТО

КУ ЦНСП Новогуйвинської селищної ради передано нові велосипеди для соціальних робітників. ФОТО

Не секрет, що кожному соціальному робітнику доводиться щоденно обслуговувати значну кількість своїх підопічних. І зазвичай більшість з них – особи з проблемами руху та люди похилого віку, які проживають у різних місцях того чи іншого населеного пункту або й в різних селах. Тож діставатися соцробітнику до них пішки, та ще й з продуктами, медикаментами та іншими необхідними речами є доволі складно та загайно. І, з огляду на матеріальні можливості нашого сьогодення, чи не єдиним доступним засобом вирішення цієї наболілої проблеми є придбання велосипедів. Тож керівництво центру надання соціальних послуг звернулося до секретаря Новогуйвинської селищної ради та депутатського корпусу з проханням віднайти можливість щодо надання допомоги з місцевого бюджету громади на купівлю двоколісників.

Відрадно, що депутати, за особистого сприяння секретаря ради О. Ловинюка, з розумінням поставилися до нагальних потреб Центру та рішенням сесії перерахували КУ ЦНСП шістдесят тисяч гривень, за які було придбано дев’ять сучасних дорожніх велосипедів.

А 29 вересня Олександр Ловинюк разом із директором Центру Олександром Мельником, від щирого серця подякувавши соціальним робітникам за їх нелегку, але таку потрібну людям працю, в урочистій обстановці передали їм новенькі транспортні засоби.

При цьому секретар селищної ради запевнив присутніх, що звісно, сьогоднішньою подією підтримка діяльності Центру не закінчується, і депутати продовжать вишукувати шляхи для подальшого зміцнення матеріально-технічного становища комунального підприємства.


Як коментують в інтернеті:

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img