Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомир "захопив" смог та сморід

Житомир \”захопив\” смог та сморід

Шановні жителі міста Житомир, в мене таке питання до “причетних” людей що живуть в приватному секторі, ви з головою дружите? Ви вже закохали палити своє сміття, смердить так що у квартирі вікна не можливо відкрити сморід диму по всьому місту аж туман стоїть, а в нормальних людей головні болі від цього і т.д. У мене вагітна дружина у неї уже третій день голова болить із-за вашого паління, ви взагалі хоть трохи адекватні чи тільки думаєте про себе, а на інших насрати?

Що коментують:

Для мене ця тема настільки болюча, я ввечері задихаюся надворі. Приватний сектор насрав на здоров‘я не те що чиєсь- а на своє і своїх дітей. Поліція просто імпотентна. Наче не назвеш. Минулими роками скільки я їх викликала, знімала на відео ці підпали і хто палить- безрезультатно. Можна ж проїхатися містом і зловити цих паліїв. Кожного вечора адський ад. Співчуваю Вашій дружині, бо я сама дихати не можу, кашляю весь час через цих кончених тупих покидьків

– Проблема не в приватному секторі, це горять торфяники поблизу Житомира, тому такий сморід

– На таких паліїв є поліція. Викликайте

– Ооо, то я не одна сиджу та задихаюсь від цього смороду. Витримати важко, живу в багатоповерхівці, але й сюди дійшло, на поверхи, горло дере, голова почала боліти.

– Знаєте, шановні мешканці багатоповерхівок, а у мене болить голова, коли ви навесні під кожним кущем палите вогнище та смажете трупів (шашлики). Давайте всі дружно припинемо трупів тварин смажити, включати генератори зимку(бо сморід ще той), тоді приватний сектор перестане листя та траву в обійсті палити.

– Дійсно, дістали. Чому не штрафують, запалив- побачили приїхала поліція і штраф відразу. Без розбірок. Все просто

– Приватний сектор спалює, але спалює бур\’ян з городу, і незасмічує після себе якщо відпочиває ,далеко ходити не треба Богунський кар\’єр приїджаєте відпочиваєте, після себе непоприбираєте хотя там стоять мусорні баки, ле ж в падло пройти пару метрів і викинутий своє сміття, лісом пройти неможливо обгадили, салфетки валяються, люди які там живуть з частого сектору негадять, а такі писакі яким воняє, засмічують після себе неприберуть, приїхав відпочив забрав після себе своє сміття, невже так складно.

– За спалювання листя та побутових відходів передбачена відповідальність, штрафи. Якщо наше суспільство не зупиняє від паління просто думка того, що це нереально шкідливо для здоров\’я та довкілля, нехай зупиняють штрафи

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img