Свіжі новини

ГоловнаУ Києві брат і сестра розбилися після падіння з 24 поверху: деталі

У Києві брат і сестра розбилися після падіння з 24 поверху: деталі

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, аби встановити всі обставини події.

У Дніпровському районі Києва в понеділок, 2 жовтня, з балкону на 24 поверсі випали брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Від отриманих травм вони загинули на місці події.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обставини та причини трагедії встановлять слідчі.

За словами правоохоронців, близько 12:00 години до столичної поліції надійшла інформація про те, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Микільсько-Слобідська перехожі виявили двох осіб без ознак життя. Ймовірно, вони розбилися внаслідок падіння з 24 поверху.

“Попередньо поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. На цей час поліцейські спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів та близьких загиблих. Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події відповідну правову кваліфікацію”, — розповіли в поліції.

Чи вели загиблі прямий ефір перед падіння, поки невідомо. Правоохоронці повідомили сайту, що наразі встановлюють всі деталі трагічного випадку. А також, чи були загиблі у прямому ефірі перед своїм вчинком.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img