Свіжі новини
ГоловнаПодіїПатрульні Житомирщини розпочали осінній комісійний огляд доріг області

Патрульні Житомирщини розпочали осінній комісійний огляд доріг області

У Житомирській області з 16 жовтня розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, який буде тривати до 24 листопада.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Від сьогодні стартував черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів. Він триватиме до 24-го листопада. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху перейшли до практичного етапу, під час якого мають визначити обсяг необхідних ремонтних робіт та необхідні заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі. Патрульні постійно здійснюють моніторинг аварійно-небезпечних ділянок доріг та місць найбільшої концентрації ДТП, а також аналізують причини їх виникнення, проводять додаткові обстеження доріг. Інспектори проводять обстеження за допомогою нового сучасного обладнання — дорожньої лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі», – йдеться в повідомленні.

Результати таких обстежень фіксуються актами, що спрямовані на усунення виявлених під час обстеження недоліків, направленням інформації власникам доріг, врученням вимог (приписів).

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img