Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаВласника павуків оштрафували у Бердичеві

Власника павуків оштрафували у Бердичеві

На початку жовтня на електроопорах, що стоять на всіх вулицях міста, уважні бердичів’яни могли помітити невеликі рекламні банери, які несуть інформацію про виставку екзотичних тварин, живих павуків, скорпіонів та інших отруйних комах.

Сама реклама розповідає про те, що це «жахливо цікава виставка». Не знаю, як для інших мешканців міста, але для муніципальних інспекторів стало жахливо цікаво, чи має той, хто її розмістив відповідні дозволи. Виявилося, що не має.

Вже 12 жовтня на вулиці Одеській 40/1 муніципальними інспекторами було виявлено правопорушення та складено протокол на чоловіка, який самовільно встановив рекламні носії на електроопори, чим порушив правила благоустрою Бердичева та статтю 152 КУпАП. Чоловік з обвинуваченням погодився та зобов’язався свої оголошення прибрати.

18 жовтня відбулося засідання адміністративної комісії, на якому розглядали складений протокол. Чоловік на засідання з’явився та спокійно розповів про ситуацію, у якій опинився. Виявилося, що виставка подорожує по багатьох містах країни, і у кожному з них організатор розміщує таку рекламу, приготовану заздалегідь. Хоча знає, що зараз це заборонено. Тому з написаним у протоколі погоджується і визнає провину та обіцяє всю розміщену рекламу власноруч прибрати.

Члени комісії пояснили чоловіку, що перед тим, як розміщувати банери самовільно, потрібно звернутися до ради відповідного міста, у якому планується проводитися виставка та отримати дозвольну документацію на встановлення зовнішньої реклами. А також уточнити місце, де можна її розміщувати.

Члени адміністративної комісії одноголосно ухвалили рішення про мінімальну суму штрафу у 340 гривень.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img