Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомирська волонтерка, яку нещодавно побили кастетом, розповіла, як її рятували після нападу

Житомирська волонтерка, яку нещодавно побили кастетом, розповіла, як її рятували після нападу

Відома житомирська волонтерка Ірина Коцюба-Пацева, яку нещодавно побили кастетом, на своїй сторінці у Фейсбуці подякувала усім, хто їй допоміг:

Житомирська волонтерка, яку нещодавно побили кастетом, розповіла, як її рятували після нападу

Нарешті, я можу хоть трохи дихати як раніше…

Сьогодні хочу подякувати впершу чергу людині, яка з першої хвилини допомагала, переймалася та зробила все, щоб я відчувала себе в безпеці – Євдокимов Віктор, дякую величезне за підтримку та допомогу.

Як тільки приїхала швидка, лікарі не знали куди мене везти, перший хто з лікарів прийшов на думку і в кого можна було проконсультуватися був – Віктор Лучків, дякую, що допомогли та підтримали.

Поки мене довезли до Житомррської обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського, так пару раз втрачала свідомість. Стільки крові я в житті не бачила. Вже мене чекали лікарі та поліція (але це згодом). Все оперативно зробили, тому наслідки були менше плачевними, ніж могло бути.

Добу пробула в реанімації обласної лікарні, я давно не була в лікарні. В мене від відділення та персоналу було таке враження, що я перебуваю за кордоном в приватній лікарні, ставлення персоналу просто вражало, дякую Наталії Герасимчук за турботу та допомогу, Ви лікар та психолог від Бога.

Але велика подяка лікарю-дівчині анастезіологу (навіть не відчула, що була під наркозом) та лікарю від Бога, який зашив і врятував моє обличчя – Дмитру Бондарю. Він всю ніч провів зі мною, зранку вже оглядав і його “шутки” не давали часу думати про біль. Я ще та пацієнтка, зі своїми тараканами….

Потім мене перевели в лор-відділення, якщо хтось скаже, що не на часі виділяти кошти на ремонт лікарні, то я скажу на часі, якщо тим паче це субвенції. Ремонт потрібен і ой як. Не буду описувати, бо війна в країні, я лежала і рідні, друзі постійно були поруч, а деякі пацієнти дуже з далека.

Нова система в медицині мене порадувала – все безкоштовно, але якщо хочете щось супер краще, наприклад знеболюючі, то купуйте і все медсестри зроблять.

Дякую всьому медичному колективу, завідувачу відділення Малафійчуку Олександру, що дбали про моє здоров\’я та проходили зі мною всі “маски шоу”, які були у відділенні.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img