Свіжі новини
ГоловнаПодіїХто здав поліції головного лікаря Бердичівської лікарні?

Хто здав поліції головного лікаря Бердичівської лікарні?

Сьогодні в Бердичівському суді відбулось підготовче засідання у справі про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою стосовно директора некомерційного підприємства Бердичівська міська лікарня.

Хто здав поліції головного лікаря Бердичівської лікарні?

Нагадаємо, що 28 червня цього року його було затримано на території лікарні під час передачі коштів, а згодом висунуто підозру в отриманні 140 тисяч гривень під час закупівлі обладнання для лікарні.

Потім Корольовський суд у якості запобіжного захисту обрав йому домашній арешт та відсторонив від посади на два місяці. В ході слідства Анатолію Сові ще один раз продовжували термін відсторонення, який мав закінчитись 25 жовтня, тобто завтра.

Але сьогодні під час засідання прокурор не висунув клопотання про продовження терміну відсторонення, і це означає, що директор може вже післязавтра бути на роботі та продовжити керувати лікарнею.

На суд не з’явились адвокати обвинувачуваного та викривач, тому суддя Яковлєв оголосив про відкладення засідання до 23 листопада.

Не тільки журналіста, але навіть і секретаря судового засідання зацікавило саме поняття «викривач», але суддя сказав, що воно давно існує в українському законодавстві, але поки що досить рідко використовувалось.

На судовому порталі зазначено, що викривачем у справі директора Бердичівської лікарні є такий собі Бистрицький Володимир Віталійович. Людина з таким прізвищем, згідно з даними з інтернету, живе в Баранівці та раніше в якості приватного підприємця займалась роздрібною торгівлею. Так само в Баранівці живе і Гонак Людмила Василівна, яка згідно з даних на сайті «Прозоро», продала лікарні низькотемпературний стерилізатор.

Анатолій Сова свою вину не визнає і говорить про провокацію та «підставу». Як довго триватиме суд, де він буде доводити свою невинуватість, він не прогнозує, але має намір виходити на роботу та займатись поточними справами лікарні, яка зараз, через значне зменшення фінансування від НСЗУ, переживає не кращі часи.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img