Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниУ Києві хочуть обкласти податками всіх українців?

У Києві хочуть обкласти податками всіх українців?

Дістанемо кожного!

6% це не для того, щоб спростити життя ФОПам, це щоб облетіти тих, хто не зареєстрований ФОП, щоб дістати кожного! Кожна няня, масажист, перукар, прибиральниця, доглядальниця, сантехнік, таксист, різноробочий, які ледве зводять кінці з кінцями і важко фізично працюють, тепер повинні мати касовий апарат і звітувати перед Железняком і Гетьманцевим.

Партія регіонів із їхнім Мінздохом безсмертна.

Ця солодка парочка за 4 роки свого правління не зробила нічого корисного для суспільства. Лише ускладнення, лише блокування, лише презумпція винуватості для підприємців, лише зневага до людей праці.

Коли 2 млрлд на день зливаються через прозорро, на зарплатню держапарату витрачається 100+ млрд на рік, з усіма цими історіями про мільйонерів суддів, прокурорів та віоєнкомів, вони хочуть знаходити ы вилучати у нянь і таксистів 5 млрд грн на рік.

Хочу звернути увагу на презирство до людей праці. Домробітниця багато годин поспіль займається прибиранням, перукар стоїть весь робочий ден на ногах, доглядальниця цілодобово доглядає старих, таксист по 10-12 годин проводить за кермом. Подивіться на кур\’єра, який цілий день крутить педалі! Це важка фізична праця. І це не найбагатші представники нашого суспільства. І саме на них поклали око два фіскалізатори.

Це невиліковно.

Павло Себастьянович

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img