Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниШоколадні батончики: як виробляють та скільки можна з’їсти

Шоколадні батончики: як виробляють та скільки можна з’їсти

В салоні авто, літака, купе поїзда, в залі кінотеатру, у театральній ложі, парку, навчальній аудиторії, на стадіоні — шоколадні батончики Рошен з різними начинками допомагають швидко вгамувати голод, зняти стрес та підняти настрій. На сайті novus.online легко замовити доставку солодощів по Києву та передмістю.

Шоколадні батончики: як виробляють та скільки можна з’їсти

Способи створення шоколадних батончиків

Будь-яка компанія тримає в секреті рецепти шоколаду та начинки, температуру темперування шоколадної маси. Способи з\’єднання начинки із шоколадною оболонкою також відрізняються.

Ферментативний метод

У готові шоколадні форми закладають тверду карамель і запечатують шаром шоколаду. У складі карамелі особливі ферменти, які за кілька днів перетворюють тверду начинку на рідку. Більшість світових брендів використовує фермент інвертаза, який поділяє цукор на глюкозу та фруктозу.

Заливання у форми

Для виробництва батончиків створюють спеціальні форми з осередками, які будуть наповнені начинкою рідкої або щільної консистенції. Виробництво має кілька етапів:

  • форми зсередини покривають гарячим шаром чорного або молочного шоколаду та охолоджують;
  • у комірки вливають карамель чи помадку;
  • струмінь холодного повітря швидко охолоджує карамель;
  • гаряча форма розплавляє краї шоколадного шару, щоб надійно з’єднати з новим шаром;
  • рівномірно розподіляється на поверхні фінішний шар шоколаду.

Вафельні батончики зробити простіше: готові вафлі занурюють у шоколад і швидко охолоджують, щоб начинка всередині залишилася хрусткою.

Найпопулярніші батончики Рошен

Гурмани віддають перевагу Roshen TidBit з двома начинками: молочний шоколад і вишневий брауні або нуга і карамель. Школярам подобаються хрусткі вафельні ласощі зі смаком молока та горіхів.

Продукцією Рошен можна сміливо поповнити запас продуктів на випадок блекауту: температура зберігання від +7 до +25°C, термін придатності до 8 місяців.

Яка кількість шоколаду на день безпечна для здоров\’я

Не впливають на підвищення цукру в крові та утворення жиру 20-30 г молочного та до 50 г чорного шоколаду на добу. Батончики Рошен важать від 43 до 50 г, шоколад доповнений начинкою. Оптимальний час куштування — день, коли організм інтенсивно споживає вуглеводи. Якщо людина зайнята важкою фізичною працею, норму можна збільшити в 1,5 раза.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img