Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ чому переваги adidas & Стелла Маккартні?

У чому переваги adidas & Стелла Маккартні?

adidas by Стелла Маккартні — це унікальна колекція для жінок, що поєднує в собі неймовірну продуктивність і стиль, що пропонує функціональні продукти для бігу, тренажерного залу, плавання та тенісу. У лінійці представлені передові технології як у взутті, так і в одязі, наприклад, найлегша система амортизації.

Бренди створюють колаборації, які присвячені нашому світу та навколишньому середовищу. Вона була розроблена під творчим керівництвом таких художників, як Нетті Херлі, Моніка Моги та Анна Поллак, а також активістів, таких як дочка Мадонни Лурдес Леон.

У чому переваги adidas & Стелла Маккартні?

Саме завдяки новаторському підходу творців та молодіжному вайбу, який був основою всього процесу, продукція виглядає настільки різноманітно, чудово серед інших, має неймовірну енергетику.

Кожна людина по-своєму працює над захистом планети чи своєї спільноти, і навіть купівля виробів із перероблених матеріалів сприятлива для навколишнього середовища, що дозволяє кожному допомогти планеті навіть звичними діями і є ще одним нагадуванням про те, чому так важливо прагнути її захисту.

Лінія Стелла Маккартні була натхнена вуличними видами спорту та особливо контрастними та виразними принтами жіночих скейт-команд. Більшістю серії є легкі куртки та тренувальні штани великих розмірів, а також шорти з високою талією, які можна поєднувати з топами з довгими рукавами, а також колготками, кросівками та аксесуарами.

Завдяки використанню новітніх технологій у виробництві, речі не лише модні, а й орієнтовані на продуктивність та екологічність. У той час як система управління температурою Ready, розроблена адідас, гарантує, що спортсменка залишиться сухою і її продуктивність зросте до максимуму. Стелла Маккартні подбала про зниження споживання пластику. Тому тут використовується Primeblue – високоефективний перероблений матеріал, і Primegreen — унікальна пряжа, що складається на 50% екологічно чистої сировини.

У чому переваги adidas & Стелла Маккартні?

Зараз адідас докладає всіх зусиль, щоб привести виробництво до максимальної екологічності. Крім шапок, рюкзаків і сумок, ще однією родзинкою є сандалії Ultraboost, в яких використовується Primeknit — метод компанії, що полягає у застосуванні спеціалізованих в\’язальних машин, що використовують термопластичні нитки, в результаті чого виходить міцний та гнучкий одношаровий текстиль, що має форму взуття. Саме такі вироби забезпечують підтримку та гнучкість, необхідні для покращення руху спортсмена.

Товари adidas & Стелла Маккартні доступні на офіційному сайті. Вдалих покупок!

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img