Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа майдані Польовому в Житомирі з'явилась приватна парковка. ФОТО

На майдані Польовому в Житомирі з\’явилась приватна парковка. ФОТО

У Житомирі на майдані Польовому зявилась самовільна приватна парковка.

Про це у соцмережі Фейсбук написав Юрій Буряченко.

“Ось так в Житомирі з\’являються приватні майданчики. Була сьогодні ситуація приїхав на аварійний виклик, працюю сантехніком. Припаркував авто нікому не заважає. Пішов усувати неполадку вертаюся через пів години стоїть мудило біля мого авто і починає мені розповідати, що я зайняв його місце, бо це приватна територія вісить табличка з написом і стоїть камера. Неділя, не конфліктував просто сів і поїхав. Питання, а що так можна? Інспекція з благоустрою де”, – цікавиться житомирянин.

Що коментують:

– Така ж ситуація відбувається за адресою Київська 108, власник ірландського пабу теж вважає, що купив собі шматочок тротуару. На зауваження, що я – такий же співвласник будинку як і він, агресивно реагує.

– Нічого, не можна довести, ексголова ОСББ стверджує, що все законно, що є дозволи і все погоджено. Вирубано велику кількість дерев, відстань менше ніж має бути. Під вікнами першого поверху пустеля, стоянка і СО2. А от вид із її вікон, це дерева, квіти, кущі і т.д

– хай покажуть дозволи. Скаргу в інспекцію по благоустрою та паркування. Більшість людей бояться це робити а інших цим користуються.

– Нерозказуйте що неможна нічого довести більш за все немає бажання страх і невміння це зробити ось де проблема

– погоджуюсь. Зазвичай у нас люблять всі повозмущатися, поговорити… і на тому кінець. А якби один звернувся, поскаржився та ще й письмово, потім другий/третій і тд, то можливо)) і почали приймати міри.

На майдані Польовому в Житомирі з'явилась приватна парковка. ФОТО
На майдані Польовому в Житомирі з'явилась приватна парковка. ФОТО
На майдані Польовому в Житомирі з'явилась приватна парковка. ФОТО
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img