Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗагинув наш Захисник з Гришковецької громади

Загинув наш Захисник з Гришковецької громади

У скорботі та розпачі застигла Гришковецька громада, отримавши страшну звістку.

Бердичівська районна військова адміністрація з глибоким сумом вимушена повідомити про героїчну загибель жителя села Кукільня – солдата Шаповала Миколи Володимировича, 1986 року народження.

Стрілець-санітар 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А 4723 був призваний на військову службу 6 вересня 2023 року Бердичівським РТЦК та СП.

Героїчно загинув 23 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області, отримавши поранення несумісне з життям в результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Бердичівська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця. Пішов у вічність Герой, щоб назавжди залишитись у людській пам’яті символом мужнього та незламного захисника рідної землі, справжнього патріота своєї неньки-України.

Світоч його мужності та військової звитяги ніколи не згасне, слугуючи прикладом жертовності та патріотизму прийдешнім поколінням.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img