Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ житомирському ліцеї планують збудувати протирадіаційне укриття майже за 46 млн грн

У житомирському ліцеї планують збудувати протирадіаційне укриття майже за 46 млн грн

У Житомирі на території ліцею №7 планують збудувати нове протирадіаційне укриття, на яке планують витратити майже 46 мільйонів гривень. Укриття мають здати до 31 жовтня 2024 року.

Про це йдеться в матеріалах тендеру, опублікованих на платформі Prozzoro.

20 листопада 2023 року Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на нове будівництво споруди подвійного призначення (з захисними властивостями протирадіаційного укриття) на території ліцею №7 міста Житомира імені Валерія Вікторовича Бражевського.

Очікувана вартість закупівлі складає 45 мільйонів 959 тисяч 623 гривні 20 копійок.

Початок аукціону запланований на 29 листопада, а роботи по будівництву укриття мають бути виконані до 31 жовтня 2024.

Зокрема, у тендерній документації зазначено, що укриття має бути оснащене двома холодильниками, шістьма мікрохвильовками, двома електричними кип\’ятильниками та шістьма чотирьохмісними комплектами обідніх меблів. Також у документації сказано, що передбачене укладання тротуарної плитки та посів газонів звичайних вручну.

Закупівлю проводять вже вдруге. 30 жовтня УКБ оголосило про закупівлю, але торги не відбулися.

На аукціон подалася лише компанія ПП Будівельна компанія “Гарант-С”. 17 листопада 2023 року тендерну пропозицію учасника закупівель відхилили через те, що учасник процедури не виправив виявлені замовником після розкриття тендерних пропозицій невідповідності.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img