Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаПес, якому невідомий хлопець допоміг вибратися з річки у житомирському парку, шукає...

Пес, якому невідомий хлопець допоміг вибратися з річки у житомирському парку, шукає родину

Пес Барсік, якому невідомий хлопець допоміг вибратися з замерзлої річки Тетерів у житомирському парку, шукає родину.

Про це розповіла зооволонтерка Юлія Закшевська.

За її словами, після порятунку пес втік, а наступного ранку Юлія, яка впізнала собаку на фото, почала шукати тварину.

“В чат волонтерський хтось виклав відео, як хлопець врятував собаку в нашому парку барона де Шодуара, — розповідає Юлія Закшевська. — Я почала шукати його по місту і спочатку не зрозуміла, що це той собака, якого я знаю. Це наша “зірка” з Михайлівської, наш Барсік. А потім мені почали писати, скидати його фотки”.

Знайшовши собаку, жінка привезла його на обстеження у клініку. Розповіла, що коли побачила свого безхатнього улюбленця, то почала плакати.

“Я плакала, я за всіма плачу, бо мені всіх тварин шкода. Привезла його. Він був весь мокрий, шерсть мокра, непросохла. Я зрозуміла, що собака ночував на морозі. Зрозуміла, що у нього є запалення. Людмила Олександрівна, лікарка, прослухала, що є хрипи в легенях. Він дуже кашляв. Зараз він вже не кашляє, бо почали антибіотики давати. Трохи покращили його стан. Лікарі сказали, що у собаки є запалення бронхів, переохолодження. Нирки, до речі, у порядку, що мене здивувало. Зараз пес підліковується. Та й взагалі, для його бездомного життя, він доволі здоровий собака”, — розповіла Юлія Закшевська.

Волонтерка каже, що шукатиме родину не лише для врятованого пса, а й для його подруги.

“Собака Барсік або його ще називають Бася живе на Михайлівській разом із Чорнушкою. Зараз вона разом із ним в клініці лікується. Її теж потрібно прилаштовувати, на двір її не можна випускати, бо вона сліпне. Так збіглося, що ці дві тваринки, які дружать і живуть на Михайлівській роками разом, в один день потрапили в клініку. І от я мрію, щоб вони знайшли родину. Сподіваюся, що на Новий рік вони, можливо, знайдуть собі родину”, — сказала Юлія Закшевська.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img