Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомирські екологи повторно відібрали проби води з Крошенки, аби дослідити їх та...

Житомирські екологи повторно відібрали проби води з Крошенки, аби дослідити їх та порівняти з попередніми

18 грудня екологи повторно виїжджали на місце поблизу Житомирського міського полігону твердих побутових відходів та відібрали проби води, аби провести дослідження показників та порівняти їх з попередніми.

Про це розповіла начальниця відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції Поліського округу Ірина Березюк.

“18 грудня ми знову відібрали проби у самому струмку, який витікає з полігону. І взяли проби у річці Крошенка, куди він втікає, вище та нижче місця потрапляння. Проби досліджуються. Будемо порівнювати, яка ситуація була 17 грудня, і яка ситуація була 18 грудня за результатами лабораторних досліджень”, — повідомила Ірина Березюк.

Інженер комунального автотранспортного підприємства 0628 Андрій Кудак розповів, що на міському полігоні твердих побутових відходів витікань стоків немає.

“Це розтанув сніг і починає змивати болота, що в лісі, звідти воно і вимиває, — каже Андрій Кудак. — У нас дамби цілі, перетікань через верх немає. Там у соцмережах відео знімається біля Крошенки, безпосередньо біля Швиридівського ставу, наскільки я розумію. У нас немає перетікання через верх взагалі. У нас все цілісне. Тече те, що змивається з лісу, бо пішли опади, пішло танення снігу інтенсивне”.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img