Свіжі новини
ГоловнаПодіїБільше мільйона гривень отримала очільниця Бердичівської прокуратури за 2022 рік

Більше мільйона гривень отримала очільниця Бердичівської прокуратури за 2022 рік

А якщо точніше, то 1 мільйон 136 тисяч 754 гривні.

Тобто, щомісяця Олені Висоцькій, яка в 2022 році була заступницею окружного прокурора, а нині виконує його обов’язки, нараховували майже 100 тисяч заробітної плати, а «на руки», відповідно, вона отримувала близько 80 тисяч.

Декларацію за 2022 рік вона подала ще в серпні минулого року, але до грудня реєстр декларацій був закритим, і лише після його відкриття з’явилась можливість бачити зарплати чиновників.

І як виявилось, це не рекорд серед зарплат топ-чиновників Бердичева. Трохи більше очільниці прокуратури в 2022 році отримав голова нашого суду Олександр Яковлєв – 1 мільйон 217 тисяч 300 гривень.

Порівняно з очільниками цих правоохоронних органів, зарплата начальника Бердичівського відділу поліції за 2022 рік була майже вдвічі меншою. У Волинській області, де він служив на початку року, отримав трохи більше 200 тисяч, а на нинішній посаді – 478 тисяч гривень.

Колишній прокурор Бердичівського району Віталій Шпак поки що не оприлюднив своєї декларації за 2022 рік, і тому, цілком можливо, що він очолить трійку отримувачів найбільших бюджетних зарплат у Бердичеві.

У реєстрі вже починають з’являтись перші декларації за 2023 рік, зокрема, одним з перших керівників бюджетних установ і комунальних підприємств таку оприлюднив директор «Бердичівтеплоенерго».

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img