Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі судитимуть чотирьох наркодилерів, які збували наркотики

У Житомирі судитимуть чотирьох наркодилерів, які збували наркотики

Слідчі поліції завершили розслідування діяльності групи наркодилерів: перед судом постануть четверо житомирян.

Про це 10 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Нагадаємо, що поліцейські припинили кримінальний бізнес наприкінці травня минулого року. Слідством було встановлено, що спільники, під керівництвом 37-річного жителя обласного центру, виготовляли амфетамін в його квартирі. Готовий «товар» продавали неподалік. Протиправну діяльність організованої групи оперативним шляхом задокументували працівники Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області ДСР Національної поліції. Слідчі слідчого управління ГУНП в Житомирській області встановили, що 37-річний організатор раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Наприкінці 2022 року він знову розпочав незаконну діяльність, збуваючи психотропну речовину. Згодом «розширив бізнес»: залучив до нього свого 41-річного брата, а також 33-річну знайому та 39-річного товариша. Роль кожного з них була узгоджена, а для конспірації вони використовували умовні фрази, змінювали номери телефонів тощо.

Спільники отримували за допомогою логістичної служби складову для виготовлення амфетаміну. У квартирі організатора, де вже була обладнана нарколабораторія, виготовляли кінцевий продукт. Після цього збували «клієнтам», причому робили це неподалік: поблизу самого будинку, а інколи й у під’їзді», – йдеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів слідчі вилучили вже виготовлений амфетамін, лабораторний та інший посуд з нашаруванням психотропної речовини, знаряддя для її фасування та прекурсор.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img