Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниДо Бердичівського суду відвідувачі намагалися пронести більше сотні ножів

До Бердичівського суду відвідувачі намагалися пронести більше сотні ножів

Упродовж 2023 року в приміщення Бердичівського міськрайонного суду відвідувачі намагалися пронести 160 заборонених предметів, 122 з яких — це ножі.

Про це на своєму сайті пише пресслужба Бердичівського міськрайонного суду з посиланням на територіальне управління Служби судової охорони у Житомирській області.

У повідомленні сказано, що відвідувачі проходять через рамку-металодетектор, а також працівники Служби судової охорони перевіряють їх на наявність заборонених предметів. Забороненою вважається зброя та її муляжі; легкозаймисті, вибухонебезпечні, отруйні речовини тощо.

“Застосування технічних засобів та особиста пильність працівників підрозділу ССО завадили у 2023 році пронести до Бердичівського суду 160 заборонених предметів. Серед виявленого — 122 ножі, 25 балончиків з речовиною сльозогінної та дратівливої дії, 10 одиниць вогнепальної зброї, 3 електрошокери”,
— пише пресслужба суду, зазначаючи, що загальна кількість виявлених заборонених предметів на десяток більша у порівнянні з 2022 роком.

До Бердичівського суду відвідувачі намагалися пронести більше сотні ножів
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img