Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЖитомиряни скаржаться на лікарку-невролога з КП Лікарня №1

Житомиряни скаржаться на лікарку-невролога з КП Лікарня №1

Про це написала в соціальній мережі Фейсбук житомирянка Крістіна Миколаївна:

– 10.01.24 були записані на прийом до лікаря невролога, Міхєєва Світлана Юріївна на 17:20, каб. 82 по вулиці В. Бердичівська 32.

У мами поперекова грижа, не може спати, сидіти, ледве ходить. Зробили Мрт, прийшли на прийом з надією що лікар допоможе.

Прийшли раніше на 10хв, коли сиділи біля кабінету вийшла лікар (з телефоном біля вуха) і запитала чи до неї.

Почувши відповідь: – “Так, ми на 17:20” обличчя змінилося в ненайкращу сторону. Зайшовши до кабінету лікар попросила мед. карту та номер направлення. Мама в цей час не поспішаючи намагалася сісти (болі жахливі) Поки шукала номер направлення, почала розповідати що в мами грижа, болі не можна витримати, не може спити із-за болю. Замість того щоб дослухатися лікар перервала мене запитанням: – А Ваша мама часом не…? (і зробила жест поплескуючи пальцями по шиї)

Я спочатку не зрозуміла, перепитую:- в сенсі, ви про що?

Вона знову робить те саме, добавляючи :- ви не причесана. (це при тому що людина з сильним больовим синдромом в попереку, який тягне всю ліву сторону, спить по пару годин, авжеж має дуже виснажений вигляд).

Я просто в шоці, замість допомоги ось таке. Ось Вам і лікарі. Якщо ви прийшли до цього лікаря не забудьте добре виспатись, нафарбуватись(якщо Ви жінка) і причесатися перед тим як увійти до кабінету.

Що розповідають про горе-лікарку в інтернеті:

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img