Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниНа Бахмутському напрямку загинув Захисник з Житомирщини

На Бахмутському напрямку загинув Захисник з Житомирщини

До нас надійшла сумна звістка з фронту.

Як повідомляють в Столичному лісовому офісі ДП «Ліси України», на 55-му році життя загинув лісоруб Івницького лісництва філії «Коростишівське лісове господарство» на Житомирщині Юрій Юрчук.

«Ще під час школи обрав для себе професію лісівника. З 1991 року розпочав свій шлях, ставши стропальником на нижньому складі. З перших тижнів роботи зарекомендував себе як добросовісний та відповідальний фахівець. Колеги завжди звертали увагу на його вміння розв\’язувати найскладніші питання, які виникали під час роботи. За роки у лісовому господарстві став справжнім професіоналом.

Коли розпочалась повномасштабна війна, лісівник негайно став до лав Збройних Сил України. Служив у 141-му батальйоні 115-ї бригади територіальної оборони, брав участь у бойових діях на найважчих ділянках фронту. На жаль, 7 січня під час масованого мінометного обстрілу, загинув на Бахмутському напрямку поблизу села Іванівка.

Його смерть – велика втрата для родини, друзів, колег. У полеглого захисника залишилися батько, донька, сестра й брати. Рідні Юрія мріяли про довгоочікувану зустріч, мріяли побачити його живим і здоровим. Він мав багато планів на майбутнє, яким тепер ніколи не збутись.

Вічна пам’ять захиснику!», – йдеться у повідомленні.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img