Свіжі новини
ГоловнаПодіїБукети на день Закоханих – це не тільки про троянди

Букети на день Закоханих – це не тільки про троянди

Квіти супроводжують всі свята і визначні події. Це не дивно, бо вони додають атмосфері урочистості та наповнюють простір особливою аурою і шикарними ароматами. Сучасним споживачам доступні різні квіти і без обмеження по сезону. Тобто навіть взимку підібрати красиві квіти для букеті чи інтер’єрного декорування не проблема.

Букети на день Закоханих – це не тільки про троянди

Наприклад, букети на день Закоханих доступні у різних варіаціях. Хоча, безперечно, лідером, тобто самим популярним рішенням (як підтверджують консультанти УкраФлора) залишаються червоні троянди. Хоча, доступно безліч варіацій на тему квітів не дивлячись на те, що День Закоханих припадає на зимовий період. Але дякуючи тому що покупцям запропоновані і квіти «місцевої» флори і екземпляри привезені з інших країн, жодного дефіциту немає і асортимент вражає навіть самих вибагливих.

Одна квітка чи мільйон троянд?

Навіть одна квітка презентована з почуттям, здатна розтопити серце красуні. Тобто зовсім не обов’язково дарувати сотні чи тисячі троянд, щоб привернути увагу жінки чи дівчини до себе. Головне, підібрати красивий екземпляр і не менше важливо підібрати правильне пакування, особливо якщо це квіткова композиція.

Флористи пропонують букети:

  • З різних за видом і кольором квітів;
  • З рослин різних за видом але в одній тональності кольоровій;
  • З квітів одного виду але різнокольорових;
  • З квітів одного виду та кольору.

Якщо ви вирішили презентувати одну квітку, варто обрати розкішну троянду на високому стеблі яскравого червоного кольору. Або, можна зробити вибір на користь одвічної конкурентки троянди – орхідеї. Якщо ж вирішили презентувати букет свіжозрізаних рослин – не треба обмежуватися червоними трояндами. Бо це можуть бути різні квіти в тому числи гортензії (завезені з теплих країв), ромашкоподібні хризантеми, та навіть тюльпани. Здивовані? Безперечно здивовані. Бо тюльпани асоціюються у всіх з весною і 8-м березням. Але дякуючи тому що квіти привозять з різних країн, навіть у середині лютого придбати букет тюльпанів чи ірисів зовсім не складно.

І нарешті, ніхто не обмежує вас у виборі рослин, отож не менше вдалим придбанням буде квітка у вазоні. І це не обов’язково має бути класична орхідея. Можливо ваша кохана обожнює фікуси чи сукуленти? То чому б не презентувати шикарний екземпляр?

Головне – увага і позитивні емоції. А всі квіти (різних видів, форм, кольорів) здатні додати нашому життю яскравих фарб і позитивних емоцій. Хіба що треба відмовитися від ідеї дарувати на день Закоханих квіти у жовтій кольоровій гамі. Бо в наших краях цей колір квітів асоціюється з розлукою. Ну якщо вже дуже хочеться презентувати квіти у подібній відтінковій палітрі, зверніть увагу на розкішні троянди помаранчевого або жовтогарячого кольору.

Букети на день Закоханих – це не тільки про троянди

Консультанти UkraFlora допоможуть підібрати кращий варіант і порадять які квіти краще презентувати. Також ви гарантовано отримаєте красиву композицію, створену зі смаком і з відчуттям гармонії, а правильно підібраним пакуванням і навіть доставлену у вказане місце у вказаний час. День Закоханих – це час сюрпризів, то чому б не презентувати букет теж «як сюрприз».

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img