Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа автодорозі в Житомирській області у ДТП потрапив керівник Коростенської РВА

На автодорозі в Житомирській області у ДТП потрапив керівник Коростенської РВА

18 січня у селі Старий Бобрик Житомирського району зранку сталася ДТП — в аварію потрапили дві автівки, за кермом однієї з них був голова Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой.

За словами керівника Коростенської РВА, ДТП трапилася зранку поблизу селища Нова Борова.

“ДТП сталася сьогодні вранці. Водій іншого автомобіля не помітив мене і виїхав на зустрічну смугу, порушивши правила дорожнього руху — відрізок був надто короткий, метрів 30, і уникнути зіткнення з авто у мене просто не було можливості. Водій вибіг переляканий, вибачався, що не побачив мене. Але для мене головне, що всі живі і неушкоджені. Механічних пошкоджень зазнали обидві автівки. Оскільки водій автівки — звичайний роботяга, людина проста, тому ми з ним вирішили питання, оформивши Європротокол, будемо працювати зі страховими компаніями”,
— сказав Олег Рябой.

“ДТП трапилася близько о пів на десяту ранку 18 січня за участі 32-річного водія Volkswagen Transporter та 51-річного водія Jeep Cherokee. Без потерпілих. Коли приїхала поліція, обидва водії вже домовилися і розійшлися миром, оформивши Європротокол. Єдине що — поліція допомогла витягнути одну з автівок, яка трохи з\’їхала в кювет, і забезпечили охорону порядку на місці. Автівки отримали механічні ушкодження”, — сказала Вікторія Дубовик.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img