Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЖінка з Житомирщини через інтернет хотіла придбати подарунок до дня закоханих, але...

Жінка з Житомирщини через інтернет хотіла придбати подарунок до дня закоханих, але лишилась без грошей

Онлайн-шопінг нині популярний, адже в інтернет-мережі можна знайти товари на будь-який смак і гаманець. Обравши бажану річ, покупці ладні на все, аби якнайшвидше отримати її. Цим, на жаль, і користуються ошуканці.

Про це 15 лютого розповідають у пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

“Днями до поліції звернулася жителька Хорошівської громади з повідомленням про шахрайство. Жінка розповіла, що на одній з віртуальних платформ знайшла оголошення про продаж подарункових боксів до дня закоханих. Приваблива ціна за якісне наповнення пакунку привернула увагу потерпілої, тож вона, не вагаючись, оформила замовлення. Жінка домовилась з продавцем про швидке відправлення, оскільки дуже не хотіла спізнитися з подарунком для свого обранця. Не насторожила покупчиню і умова повної передоплати за відправлення.

Однак після того, як кошти надійшли на рахунок продавця, замовлення жінка не отримала. Сума збитку, спричинена потерпілій, сягає 6 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські відділення поліції №4 Житомирського райуправління розпочали кримінальне провадження, у межах якого встановлюють причетних до правопорушення. Правова кваліфікація вказаного діяння – ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Водночас правоохоронці вкотре закликають громадян бути обачними, здійснюючи будь-які фінансові операції в інтернет-мережі.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img