Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНа Житомирщині відкрили ще одне нове реабілітаційне відділення

На Житомирщині відкрили ще одне нове реабілітаційне відділення

Сьогодні на Житомирщині відкрили ще одне нове реабілітаційне відділення. Цього разу в Новогуйвинській лікарні.

Тут сформована мультидисциплінарна реабілітаційна команда у складі 25 працівників: лікарі фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, психологи та логопеди. Це досвідчені фахівці з досвідом, частина з яких навчалася в Європі та США.

Завдяки підтримці громади, меценатів та співпраці з Благодійним фондом «Пацієнти України» лікарня отримала сучасні тренажери, прилади та обладнання для відновлення мобільності та адаптації пацієнта до звичайного життя.

Вже 10 років ми воюємо з підступним ворогом. Майже два роки в умовах повномасштабної війни. Наші військові впродовж всіх цих років боронять нашу країну втрачаючи власне здоров’я та навіть життя. Повномасштабна війна завдає шкоди і мирному населенню, яке також потребує реабілітації.

Саме тому одним із пріоритетів для Житомирської області є розвиток мережі реабілітаційних центрів для комплексного відновлення військовослужбовців та ветеранів війни, членів їх родин. Адже після нашої перемоги ветерани стануть однією з найчисельніших категорій громадян по всій країні.

За останні два роки на Житомирщині розпочали роботу в чотири оновлених чи реконструйованих реабілітаційних відділення, а також реабілітаційний модуль. Продовжується модернізація обладнання та розширення переліку сучасних відновлювальних послуг в інших лікарнях області.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img