Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаУ Бердичеві соцпрацівницю звинувачують у шахрайстві

У Бердичеві соцпрацівницю звинувачують у шахрайстві

У Бердичеві жінка, яка потребує допомоги соцпрацівниці, попала під її шахрайський вплив.

Так стверджує її сестра:

Шановні мешканці нашого міста, звертаюсь до вас, так як зі мною трапилась подія яка мене дуже “болить”. Коротко опишу.

В мене є сестра, яка проживає в місті Бердичів, яка являється інвалідом дитинства та довгий час обслуговується в КУ “ЦНСП” (центр надання соціальних послуг). Роботою центру були задоволені і працівниками, які надають послуги, допоки не з\’явилась так звана пані Валентина соціальним робітником у моєї сестри, через яку почалися одні негаразди із сестрою і всією ріднею. Пані Валентина, соціальний робітник, зловживає шахрайськими методами та довірою моєї сестри, не законно заволоділа дуже чималою сумою грошових коштів, що належать сестрі, якими розпорядилась на власний розсуд, чим спричинила матеріальні збитки, оскільки дані кошти являються основним джерелом її доходу…

Про дану подію я повідомила безпосередньо керівника даного центру, яка не відразу прийняла міри щодо своєї підлеглої…А пані Валя далі продовжувала свої неодноразові шахрайські дії. Моя сестра повністю потрапила під вплив даного соціального робітника, я і моя рідня майже втратили зв\’язок із сестрою.

Я знову звернулась до директора центру, аби все ж таки якісь міри були прийняті…Директор центру відреагувала в цей раз…Пані Валя в письмовій формі пообіцяла повернути кошти на протязі місця,спокійно та впевнено в собі(ніби для неї це звичне,повсякденне діло)…а після цього,пані Валю звільнили з даної установи…

Та вже пройшло більше зазначеного терміну і від пані Валі жодних дій: слухавки не бере, на дзвінки не реагує…Тут виникає питання: “Чи не прикриває директор центру свою в минулому підлеглу?”

Бо дуже пані Валя себе спокійно та впевнено весь час почуває і почувала…

Прошу небайдужих відреагувати… Можливо хтось підпав під вплив шахрайських дій цієї мутної пані, вже в минулому соціального робітника… Можливо хтось порадою допоможе. Як мені бути? Куди звертатись в даній ситуації?

Що жінці радять бердичівляни:

У Бердичеві соцпрацівницю звинувачують у шахрайстві

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img