Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗ "чорнобильців" Житомирщини з невідомих причин знімають кошти

З \”чорнобильців\” Житомирщини з невідомих причин знімають кошти

З “чорнобильців” Житомирщини з невідомих причин знімають кошти.

Про це інформує голова ГО “Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи в Овруцькому районі” Віталій Юшкевич:

ШАНОВНІ ЧОРНОБИЛЬЦІ!

ГО “Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи в Овруцькому районі” просить Вас надати терміново інформацію, з кого зняті кошти по статті 39 ЗУ “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”. А саме з інвалідів, ліквідаторів ЧАЕС, вдів ліквідаторів, інвалідів І та ІІ категорії Чорнобиля, дітей інвалідів Чорнобиля. Інформація збирається для того, щоб звернутися до голови фракції ВО Батьківщина у Верховній Раді України-Юлії Тимошенко для подальшого звернення до Конституційного суду за безлад, який коїться у Житомирській виконавчій службі та Пенсійному фонді Житомирської області. Адже на сьогодні діюча влада порушує Конституцію та Закони України. Так, наприклад, за 38 років після аварії на ЧАЕС чорнобильці не в змозі придбати собі необхідні ліки, не говорячи про інші життєві потреби.

Для цього потрібно надати копії посвідчення інваліда чорнобиля, та номер судової справи.Інформацію прошу надати в особисте повідомлення на месенджер.
P/S: Зате сьогоднішня влада може купувати собі яйця за 27 грн за кг, бронежилети та одяг для військових за завишеними цінами, та піднімати собі заробітні плати, та ховати своїх дітей за кордоном під час війни.

Голова ГО

Віталій ЮШКЕВИЧ

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img