Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаКого призначать новим головним лікарем Житомирської обласної лікарні?

Кого призначать новим головним лікарем Житомирської обласної лікарні?

Вся увага Житомира та області прикута до “транзиту” головного лікаря Житомирської обласної лікарні. Під кого звільняють Богдана Леськіва?

Ясна річ, це питання найбільше хвилює сам колектив обласної лікарні, білямедичне та фармацевтичне середовище, а також й впливових та поважних мешканців Житомирщини, адже прямий контакт з головним лікарем – це питання життя і смерті для них, їх рідних та близьких.

Журналісти сайту Житомир-Онлайн намагалися максимально зібрати інформацію про можливих претендентів на посаду головлікаря обласної лікарні.

Одним з них називають депутата обласної ради Валерія Прокопчука. Він – з правлячої партії “Слуга народу”, йому ніби протегують місцевий олігарх та повноважний представник потужних осіб з різних країн Володимир Петренко та впливовий Олександр Дмитрук, голова бюджетної комісії обласної ради.

Іншим кандидатом називають Миколу Прилипка. Це завідуючий відділенням гемодіалізу у цій лікарні. Йому ніби протегує впливовий житомирський політик Олександр Рабінович.

Ще одна кандидатура, дуже несподівана – Микола Суслик. Ніби за спиною Суслика стоїть причетний до обласної лікарні бізнес – власник житомирських фірм “Санітас” та “Асклепій” Валерій Нестеровський, а також потужна інтернаціональна корпорація “Юрія-фарм”, яку очолює Микола Гуменюк – 31-й номер в рейтингу 100 найбагатших людей України за версією журналу “Фокус”.

Мешканці міста та області готові прийняти кожного з цих трьох претендентів. Але може бути й варіант Х – призначать якогось, невідомого нам, киянина. На користь цієї версії працює походження перших осіб області – там немає жодного житомирянина. Та й замовникам цієї кампанії, мабуть, потрібен “чужий”, нічим не повʼязаний з областю та її мешканцями, адже йому доведеться виконувати роль суперпотужного фінансового пилососа…

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img