Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаТаємне відрядження бердичівського мера

Таємне відрядження бердичівського мера

Двотижневе відрядження бердичівського мера – суцільна таємниця.

Цю традицію не повідомляти громадськості про свої поїздки Сергій Орлюк, напевно, перейняв у свого попередника. Тоді теж працівникам міськвиконкому було строго-настрого заборонено щось говорити про відрядження, відпустку чи хворобу міського голови.

Так і зараз, всі віднікуються, закочують очі, але вперто тримають язика за зубами. Головне, мовляв, що все у місті робиться як і повинно робитись.

Попередні відрядження міський голова Бердичева мав до Польщі, де навіть виступав на форумах з місцевого самоврядування. Там він розповідав про прозорість влади, а тут не вважає за необхідне розповідати своїм виборцям про свою діяльність.

В понеділок Сергій Валерійович має вже бути в Бердичеві і на роботі, і тоді, напевно, з’явиться якийсь піарний матеріал про його здобутки, хоча логічніше було б призначити прес-конференцію та відповісти на питання, а не поширювати вилизаний текст.

P.S. Блукаючи просторами інтернету вдалось дізнатись, що не один наш мер випав з буденностей українського сьогодення. Делегації 12 муніципалітетів з України та 12 зі Швеції зустрілись в Сараєво (Боснія), щоб провести серію тренінгів та розробити спільні проекти. Про це розповів на своїй фейсбук-сторінці міський голова Коломиї. В нього, напевно не залишилось забобонів від попередника і він знає що таке відкритість і прозорість.

P.P.S. На спільному фото можна розгледіти ще й обличчя інших членів бердичівської делегації – радника міського голови Артура Іваненка та голови бюджетної комісії Юрія Ніколаєнка.

Таємне відрядження бердичівського мера
Таємне відрядження бердичівського мера
Таємне відрядження бердичівського мера
Олександр Доманський.
За матеріалами rio-berdychiv.info
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img