Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЩасливий передплатник газети "Субота" витратив грошовий приз на троянди біля біля...

Щасливий передплатник газети \”Субота\” витратив грошовий приз на троянди біля біля Меморіалу першим загиблим ліквідаторам Чорнобиля

Нещодавно взяв участь у розіграші призів серед передплатників газети “СУБОТА”. Фортуна мене не підвела, тому виграв приз в розмірі 1000 грн. Ці кошти вирішив використати з користю .

Закупив саджанці троянди, які невдовзі а саме 26 квітня до 38 роковин аварій на Чорнобильській АЕС будуть висаджені в м.Чорнобиль, де група ліквідаторів Овручинні візьме участь у заходах до річниці Чорнобильської катастрофи. Тож нехай від колективу тижневика газети ” СУБОТА”, громадської організації “Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи в Овруцькому районі” та Овруцького міського голови, буде невеликий внесок в алею троянд у Парку Слави біля Меморіалу першим загиблим ліквідаторам, та “ТИМ, ХТО ВРЯТУВАВ СВІТ” у м.Чорнобилі.

Тому скористайтеся можливістю передплатити народний тижневик “Субота” на друге півріччя і також взяти участь в наступному розіграші призів.

Ще раз наголошую що тижневик “Субота” є незалежним виданням, де ви зможете знайти для себе цікаві новини, поради, рецепти та іншу соціально важливу інформацію.(Фотозвіти про перебування у зоні відчуження додам пізніше).

Віталій Юшкевич

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img